Nepřihlášený uživatel

Bandelin

Bandelin

Bandelin - Vynikající celonerezová čistička od renomovaného německého výrobce

Bandelin je vynikající celonerezová kompaktní čistička, která pochází od renomovaného německého výrobce. Tato čistička se vyznačuje vysokou kvalitou a výkonem, a je ideální volbou pro různé profesionální i domácí aplikace.

Jednou z klíčových vlastností čističky Bandelin je ultrazvuková vana vyrobená z ušlechtilé oceli, která je kombinována s vysoce kvalitními a výkonnými ultrazvukovými systémy PZT. Tento systém dosahuje kmitočtu ultrazvuku 35 kHz, což zajišťuje efektivní čištění a odstraňování nečistot.

Čistička je vybavena digitálními spínacími hodinami, které umožňují nastavit časový interval čištění od 1 do 15 minut, 30 minut nebo provoz bez přerušení. Díky značce stavu naplnění je zajištěno bezpečné plnění čističky. Kompaktní plášť z nerezové oceli zajišťuje dlouhou životnost a snadnou údržbu. Pryžové nožky pak přispívají k bezpečné stabilitě přístroje.

Existuje několik variant čističky Bandelin, které se liší vybavením. Například model DT 105H je vybaven výpustí s kulovým kohoutem a rukojetí pro jednoduché vypuštění. Některé modely jsou také vybaveny vyhříváním (typ H), infračerveným rozhraním na spodní straně (typ RC) nebo speciální ultrazvukovou vanou (typ C).

Čistička Bandelin je ideální volbou pro širokou škálu aplikací. Je často využívána v laboratořích, optikách, klenotnictví, mechanických a elektrotechnických dílnách a servisech, v medicíně, restauracích pro čištění filtrů, autoservisech a v lehčích výrobních provozech. Je důležité poznamenat, že tato čistička není určena pro kontinuální provoz.

Čistička Bandelin se vyznačuje jednoduchým, logickým a přehledným ovládáním, což zaručuje snadnou obsluhu a maximální efektivitu při čištění. S touto vynikající čističkou od renomovaného německého výrobce Bandelin získáte spolehlivý a profesionální nástroj pro vaše čistící potřeby.