Nepřihlášený uživatel

Chcete svým šperkům navrátit lesk? Poradíme vám, jak na to!

Chcete svým šperkům navrátit lesk? Poradíme vám, jak na to! Ať už jste spíše příznivce decentních šperků nebo těch výrazných, možná máte doma ve své sbírce kousky, které už mají svá nejlepší léta za sebou a vytratil se z nich původní třpyt a lesk. Chcete poradit, jak je vyčistit?

Šperky k našemu životu zkrátka už tak nějak patří. Zatímco někdo si libuje spíše v decentních doplňcích - například v jemných náramcích a řetízcích s drobnými přívěsky, jiný dává přednost výrazným a extravagantním šperkům, které jsou vidět už na první pohled a zaručeně dokážou upoutat pozornost. Ať už jste spíše příznivce decentních šperků nebo těch výrazných, možná máte doma ve své sbírce kousky, které už mají svá nejlepší léta za sebou a vytratil se z nich původní třpyt a lesk. Chcete poradit, jak je vyčistit?

Slyšeli jste o čištění ultrazvukem?

Existuje nespočet způsobů, kterými se dají šperky vyčistit. Pokud jste se o tuto problematiku někdy zajímali, pak jste určitě hledali na internetu a tam objevili spoustu postupů a rad, které slibovaly méně či více efektivní výsledek. Možná jste i nějaký návod vyzkoušeli, ale nesetkali se s takovým výsledkem, který byste očekávali. My máme úplně jiný tip, a proto se vás zeptáme: slyšeli jste již o čištění šperků pomocí ultrazvuku?

Speciální přístroje, které práci odvádí za vás

Ultrazvukové čističky jsou speciální spotřebiče, jejichž princip je založený na chemické reakci. V praxi to následně funguje tak, že se na čisticím médiu tvoří spousta drobných perliček, které vlivem imploze a z ní vzniklé energie dokonale vyčistí dané předměty, které do čističky vložíte. Způsob čištění je tak nejen velice moderní, ale i hodně rychlý a pro uživatele i nenáročný, protože prakticky nemusí nic dělat a čistička se o vše postará za něj.

Jsou rychlé, efektivní a nenáročné

Výhodou ultrazvukových čističek je skutečnost, že jsou nenáročné na spotřebu elektrické energie. Jejich provoz vás tak skoro nic nestojí, což je určitě velké plus. Další výhodou jsou výborné výsledky, kterých ultrazvukové čističky dosahují - předměty z nich vychází krásně čisté, doslova jako nové. Jako třešničku na dortu zmíníme fakt, že jsou šetrné k životnímu prostředí.