Nepřihlášený uživatel

Proč si pořídit domácí čističku?

Proč si pořídit domácí čističku? Čištění šperků, hraček, porcelánu a spousty dalšího už nikdy nebude snazší. Domácí čistička udělá práci za Vás.

Blíží se období vánočního a nejen, že budete vymetat pavučiny a leštit okna, ale také budete věnovat péči věcem, se kterými jste v kontaktu každý den. Ultrazvuková domácí čističkaVám pomůže navrátit lesk každičké věci.

 

Účinnost a šetrnost

Čištění ultrazvukovou technologií je opravdu efektivní způsob čištění, jež Vás zbaví veškerých mastnot a nečistot. A jak to vlastně funguje? Celé je to založeno na principu kavitace, kdy jsou v kapalině vytvářeny miliony bublinek, které dokáží zničit nečistotu šetrným způsobem, což zajišťuje, že nedojde k poškození.

 

Od šperků až po dětskou stavebnici

Před koupí čističky je potřeba si opravdu řádně promyslet, jaké věci v ní budete čistit. Existují čističky menších rozměrů, které jsou vhodné na čištění náušnic, prstýnků, řetízků, přívěšků, rovnátek a dalších drobnějších věcí. Větší čističky můžete využít klidně na čištění zašlých příborů, porcelánů a dokonce i hraček. Pokud si nejste jisti, vždy je lepší koupit větší.

 

Usměrňování času a výkonu

Čištění bude ještě pohodlnějším, když si sami pohodlně budete regulovat intenzitu a čas čištění.

 

Teplá voda zkracuje čas

Existuje i vyšší třída čističek, které mají v nabídce i ohřev vody, který intenzivněji čistí a tím zkracuje celkovou dobu čištění. Ideální teplota pro domácí čištění je 50 až 65 °C a rozhodně by neměla přesahovat 80 °C.

 

Speciální přípravky

Při čištění ultrazvukovými čističkami se běžně používá klasická voda, avšak pokud víte, že potřebujete odstranit opravdu velké nečistoty, rozhodně čištění usnadníte využitím speciálních přípravků například se zvýšením odmašťováním.

 

Odplyňování

Odplyňování zajišťuje odstranění malinkých vzduchových bublin, což celkově zvyšuje účinek a délku čistícího procesu.

 

Čištění už nikdy nebude nepříjemnou záležitostí. Nezapomínejte však na správné užívání domácích čističek a čištěné předměty vkládejte do čistícího koše nikoliv na samotné dno čističky.