Nepřihlášený uživatel

Podle čeho všeho volit ultrazvukové čističky do vaší firmy?

Ultrazvukové čističky získaly svoji velkou oblíbenost kvůli celé řadě zásadních výhod. Jednou z těch, které jsou všeobecně, ale i v našem sortimentu nejčastější, je přitom jejich rozmanitá dostupnost a cena, díky čemuž si je mohou dovolit i malé firmičky a kutilové do domácností.

Jenže právě největší výhoda čističek v podobě ceny může být i tím, co lidi bude naopak nepříjemně mást. A přesně proto si dnes představíme pár základních parametrů, podle kterých čističky vybírat.

Základním parametrem je rozměr vany

Čištění je izolované na speciální nerezovou vanu, která vlastně tvoří většinu plochy ultrazvukové čističky. Tato vana je tak extrémně důležitá při výběru správné čističky. Velikost vany nepodceňujte a snažte se za všech okolností brát alespoň drobnou rezervu, oproti vašim každodenním potřebám. Do vany je totiž většinou vkládaný i košíček, ve kterém jsou čištěné předměty, jsou-li menších rozměrů. Proto dobře zvažte, jaká velikost čističky bude správná právě pro vás.

Využijte specializovaných verzí

Ačkoliv jsou ultrazvukové čističky výhodné i díky svojí vysoké univerzalitě, tak jsou mnohé z nich dělány ve speciálních verzích, které vám mohou při výběru rozhodně ulehčit. Jednou z těchto verzí může být kupříkladu také speciální čističky do laboratoří. Ty vedle čištění mohou obsahovat i speciální režimy, které jsou vhodné především do laboratorních podmínek.

Mnohdy rozhoduje i cena

Ultrazvukové čističky mají jako jednu ze svých nejzásadnějších výhod především velice variabilní cenu. Cena u standardních čističek se pohybuje na velice širokém meřítku, které u nejlevnějších kousků začíná už někde kolem několika málo tisíc korun a v opačném konci naopak může stát i statisíce korun. Proto jsou čističky dostupné pro ohromné spektrum lidí.