Nepřihlášený uživatel

Průmyslová ohřevná Vana řady INDUSTRIAL GRE: spolehlivý partner v průmyslových provozech

Ohřevné vany mají v průmyslových provozech zásadní roli při zachování optimálních teplot pro různé procesy. Právě v tomto kontextu vstupuje na scénu ohřevná vana řady INDUSTRIAL GRE, která nabízí skvělou kombinaci pevnosti, regulovatelného ohřevu a praktického provedení. Není divu, že se stává tím pravým partnerem pro provozy vyžadující precizní teplotní kontroly.

Svařovaná robustnost:

Základem každé kvalitní ohřevné vany je její konstrukce, a v případě INDUSTRIAL GRE to platí dvojnásob. Tato vana je svařovaná z nerezového plechu o tloušťce 2mm, což zaručuje nejen vynikající odolnost proti vnějším vlivům, ale také dlouhou životnost zařízení i při náročném průmyslovém provozu. Bezpečnost a pevnost jdou ruku v ruce.

Regulace pod vaší kontrolou:

Ohřevná vana řady INDUSTRIAL GRE se může přizpůsobit různým potřebám díky regulovatelnému ohřevu. Teplotní rozsah od 30°C do 110°C umožňuje nastavit optimální podmínky pro konkrétní procesy. Tato flexibilita vám umožní dosahovat konzistentních výsledků bez ohledu na to, zda se jedná o tepelnou úpravu materiálů nebo jiné průmyslové aplikace.

Praktický design pro všestranné využití:

Vana je navržena ve stojanovém provedení, což zajišťuje snadnou manipulaci i ve vysoce rušných prostředích. Díky kolečkům s aretací je přesun zařízení hračkou, a s výpustí pak zajišťuje snadnou údržbu a výměnu tekutin. Navíc vám do balení přichází víko a koš, čímž se zajišťuje kompletní vybavenost zařízení.

Kontinuální provoz s jistotou:

INDUSTRIAL GRE ohřevná vana je navržena pro průmyslové provozy, kde kontinuální provoz a spolehlivost hrají klíčovou roli. Díky robustní konstrukci, regulovatelnému ohřevu a praktickým prvkům je tato vana schopna čelit náročným výzvám průmyslových procesů a poskytovat vám jistotu a výkon, který potřebujete.

Specifikace:

  • Materiál: Nerezový plech tloušťky 2mm
  • Regulace ohřevu: 30°C - 110°C
  • Provedení: Stojanové s kolečky a aretací, výpustí
  • Nosnost koše: 15 kg

INDUSTRIAL GRE ohřevná vana je skutečným průmyslovým řešením pro ty, kteří hledají spolehlivost, výkon a precizní teplotní kontrolu. S její robustností, všestranným designem a možností regulace ohřevu se stává nezbytnou součástí provozů, které si kladou vysoké nároky na kvalitu a výkonnost.