Nepřihlášený uživatel

Ultrazvukové čističky jako důležitá součást laboratorní technologie

Přemýšleli jste někdy nad tím, kde všude by technologie jako jsou ultrazvukové čističky mohla být prospěšná? Pravdou je, že jsou ultrazvukové čističky opravdu unikátním pomocníkem kdekoliv, kde se pracuje s různými druhy kovů a jejich čištěním. Možná by vás ale nenapadlo, že jsou ultrazvukové čističky také velice zajímavou eventualitou v laboratorním prostředí.

Speciální série Laboratory přesně pro vaše potřeby

Pro laboratorní využití existuje dokonce rovnou celá série ultrazvukových čističek. Ta má jednoduché pojmenování Laboratory a můžete od ní očekávat vše, co byste od laboratorní čističky mohli chtít. Zaprvé je nutno říci, že nemusí fungovat jen pro odstraňování hrubých nečistot z kovových předmětů. Ultrazvukové čističky série Laboratory jsou schopny například povrchy i odmastit, odplynovat a celkově zbavit jakýchkoliv látek a chemikálií, které ke kovu jako takovému nepatří.

Vedle svých výborných vlastností jsou potom navrženy pro laboratorní využití také funkčně a cenově. Jedná se většinou o čističky menších velikostí, protože v laboratoři málokdy potřebujete čistit opravdu velké a rozsáhlé předměty. Podle toho se pochopitelně řídí i jejich výkonnost, která je pro menší čistící vanu rovněž o něco snížená. Třešničkou na dortu je potom cena, která se podle toho také poroučí směrem dolů. 

Veškeré vybavení kolem laboratorních čističek

Je dost možné, že kolem laboratorních čističek budete potřebovat i mnohé vybavení navíc. Mohou to být například speciální silikonové podložky přímo do čističek, která udrží čištěné materiály vertikálně postavené, pokud je to potřeba. Najde se ale i mnohem specifičtější vybavení. Například jsou to držáky na testovací zkumavky, nebo rovnou na celé baňky. Cokoliv co bude k čističkám potřeba v příslušenství určitě najdete.