Nepřihlášený uživatel

Ultrazvukové spotřebiče, které použije téměř každý

Ultrazvuk je speciální sonické vlnění, které má mimo neslyšného spektra ještě spoustu dalších velice zajímavých a zvláštních vlastností. Jednou z nich je třeba i to, že se díky němu dají odstraňovat nečistoty z odolných a chemicky stálých předmětů, jako jsou ty kokové. Jindy ultrazvuk napomáhá zlepšení okolních podmínek.

Ultrazvukové čističky pro amatéry i velkovýroby

Ultrazvukové čističky jsou moderním zařízením, které si v posledních letech získalo ohromnou oblibu. Prodáváme je v různých variantách a velikostech, které se výrazně liší nejen hodnotami, ale pochopitelně také cenou. Svoji čističku si tak najde kdejaký hledač pokladů s minimálními hobby potřebami, stejně tak jako zlatník nebo dokonce celé strojařské výroby. 

Ultrazvukové čističky jsou geniálním způsobem čištění především díky svojí šetrnosti k materiálu a také vysoké kvalitě čištění. V tomto ohledu se nemohou čističkám rovnat ani různé manuální metody a profesionální chemická čištění z dřívějška.

Čistící emulze pro ultrazvuk

Na funkci ultrazvukové čističky pracuje vícero věcí. Jednou je čistička jako taková a tou druhou je speciální emulze, do které se předmět ukládá. Všechny vyráběné emulze jsou speciálně navrženy tak, aby konkrétnímu materiálu nedokázaly uškodit. V technickém popisu i na obale můžete bez jakéhokoliv prohledávání zjistit, jaké kovy lze čistit. To ale neznamená, že by čistička nemohla pracovat ani s jinými, ale pouze při použití konkrétní emulze na doporučený druh kovu vám můžeme zaručit, že nedojde k jeho chemickému naleptání.

Ultrazvukové čističky vzduchu

Velice jednoduchá a automatická technologie, která napomáhá likvidování špatného ozonu uvnitř budov. Především strojní výrobny a veškeré prostory, které se hodně práší nebo vznáší dým uvítají takové zařízení. Čištění ultrazvukem přitom probíhá plně automaticky a vše je závislé jen na programovatelném čipu, který je zabudovaný.